-

основана през 2005 г.
Лаптоп Компютър контакт Информация

  RSS for computer part Online Магазин » Доставка на артикулите Моят профил  |  Количка за пазаруване  |  Поръчка   
Доставка на артикулите Доставка на артикулите


Общи условия за продажба (автоматичен превод на Google)

Тези условия на продажба са сключени между дружеството Brakstar. капитал от 1800 евро е със седалище в 2 Rue De Coulon - Gracay 18310 (Франция), регистрирано в Търговския регистър и фирмите под номер Бурж 485 013 809 RCS Бурже, и от всяко физическо или юридическо лице, което желае да покупка чрез интернет страницата на LLC BRAKSTAR. Тези условия за продажба определят договорните отношения между купувача и Brakstar и условия се прилагат за всички покупки, направени през сайта на търговеца Brakstar че купувачът или професионален или на потребителите.
Придобиването на стока или услуга, чрез този сайт означава приемане от страна на купувача на тези правила и условия.
Тези условия имат предимство пред всички други общи или специални условия, които не са изрично одобрени от Brakstar
Brakstar си запазва правото да променя правила и условия по всяко време. В този случай, условията ще бъдат тези, които са в сила към датата на заповедта от страна на купувача.

Характеристики на стоки и услуги

Съответствието на продуктите и услугите, предлагани са тези, посочени в каталога, публикувани на сайта Brakstar на
Тези продукти и услуги се предлагат в зависимост от наличността.
Brakstar е компания за рециклиране на компютър, това означава, че всички продукти са използвани, след като вече са били използвани (тествани и гарантирани 6 месеца).
Всеки продукт е придружен от описание, предоставени от страна на доставчика; за някои от тях, обозначен DF, купувачът може да има достъп до документацията на продавача.
Каталог фотографии са толкова точни, колкото е възможно, но не могат да осигурят перфектно сходство с продукта, особено по отношение на цветовете.

Курсове

Цените, посочени в каталога са с цени в евро, като се отчита ДДС, приложим към датата на заповедта; всяка промяна процент ще се отрази в цената на стоките или услугите.
Brakstar резерви, за да променя цените по всяко време, освен, че цените посочени в каталога на деня на поръчката, са приложими само в полза на купувача.
Цените включват (или изключват) разходите за обработка на поръчките, транспорт и доставка, ако те се провеждат в географските зони, посочени по-долу.

Географски район

Продажба на онлайн продукти и услуги, представени в този сайт е за купувачите, които пребивават във Франция.

Controls

Купувачът, който иска да закупи даден продукт или услуга, трябва да:
- Попълнете формата на идентификация, които показват, поискани всички данни или дават клиентски номер, ако има такива;
- Попълнете формата за поръчка онлайн давайки на всички позовавания на продуктите или услугите;
- Валидиране на реда, след като го прегледа;
- Извършване на плащане, както е предвидено;
- Потвърждаване на поръчката и плащането.
Потвърждение на поръчката означава приемане на тези условия за продажба, в знак на признание като съвършен знания и отказ от собствените си условия за покупка или други условия.
Записват всички данни и потвърдиха, валидно доказателство за сделката. Потвърждение на стойност подписване и приемане на транзакции.
Продавачът ще изпрати потвърждение на поръчката записва.

прибиране

Купувачи, непрофесионални лица, са на период за размисъл от седем дни след доставката на тяхната цел да върнете продукта на продавача за замяна или възстановяване, без да дължи неустойка, с изключение на разходите за се върне.
Рекламации трябва да бъдат направени от регистрирана за Brakstar 2 Rue De Coulon 18310 Gracay рамките на максимален срок от 7 дни от датата на получаване на поръчката.
Продуктът трябва да бъде върнат в същото състояние, изпратено до държавата. Проверка на състоянието на договора, сключен с снимки, направени по време на въвеждане в експлоатация на склад.

Условия на плащане

Цената е платима на реда.
Плащанията ще се извършват с кредитна карта; те ще бъдат реализирани посредством защитената PayPal или Payzen (Лира Networks), които използват SSL (Secure Socket Layer), така че предадената информация е криптирана чрез софтуер и никоя трета страна не може да го прочете по време на транзит в мрежата.
Сметка на купувача ще бъде задължена, когато поръчката, се приема или услуги, достъпни и количеството на стоки или услуги, доставени или да се изтеглят.
По искане на купувача, той ще бъде изпратен на хартия фактура с ДДС.

Доставките

Доставките се извършват на адреса, посочен в заповедта, която може да бъде само в областта се съгласи.
Рисковете се поемат от купувача в момента, когато стоките са напуснали помещенията на Brakstar В случай на повреда по време на транспортирането, жалбата трябва да бъде направено с превозвача рамките на три дни от доставката.
Доставка пъти са само с илюстративна цел; ако те надвишават тридесет дни от поръчката, договорът може да бъде прекратен и купувачът плаща.
Ако опаковката или писмото трябваше да бъде повреден, и на продукта, тя ще бъде от съществено значение, за да предяви иск и да ни предоставите laposte Ваучер за замяна или възстановяване.

Гаранция

Всички продукти, доставени от продавача да имат юридическа гаранция, предвидена в член 1641 от Гражданския кодекс.
В случай на неспазване на даден продукт, тя може да бъде върнат на продавача, които ще обменят или възстановяване.
Всички претенции, искания за замяна или възстановяване, трябва да се извършва по пощата на следния адрес: SARL Brakstar 2 Rue De Coulon Gracay 18310 в рамките на тридесет дни от доставката.
На контролния грешка бизнес клиент, този човек ще бъде предложена на търговията с акции миналата или да бъде подходящо.
Всички дънни платки продават трябва да бъдат инсталирани от професионална електроника. Без гаранция е приложима в случай на електрически проблем в дънната платка, ако клиентът не е ИТ компания, способна да представи доказателства (фактура, сертификат), че манипулацията се извършва от професионални електроника .

Отговорност

Продавачът, в процеса на продажба на онлайн е обвързан само от задължение; неговата отговорност не може да бъде подведено под отговорност за щети, произтичащи от използването на Интернет, като например загуба на данни, хакерство, вируси, прекъсване услуга, или други непредвидени проблеми.

интелектуална собственост

Всички елементи на сайта Brakstar на са и остават изключителна интелектуална собственост на Brakstar
Никой не е позволено да се възпроизвежда, използва, осланям, или използвате за каквато и да било цел, дори и частично, на елементи на сайта те са софтуер, визуален или звуков.
Всяка отделна хипервръзка, е строго забранено без изричното писмено съгласие на Brakstar

Лични данни

Според закона, отнасящи се до данни, файлове и свободи 6 януари 1978 г., информацията, съдържаща имената на купувачите може да бъде предмет на автоматизирана обработка.
Brakstar В никакъв случай не трябва да предава събраната информация има бизнес партньори.
Потребителите имат право на достъп и коригиране на данните, отнасящи се до тях, в съответствие със закона на 6 Януари, 1978

Подаване - Proof

Brakstar архив на поръчки за покупка и фактури по надежден и издръжлив като вярно с оригинала копие в съответствие с разпоредбите на член 1348 от Гражданския кодекс.
Регистрите на Brakstar ще бъдат разгледани от страните като доказателство за комуникации, поръчки, плащания и транзакции между страните.

Разрешаване на спорове

Тези условия на онлайн продажбите са обект на френското законодателство.
В случай на спор, компетентен е дадена на компетентните съдилища на Бурж, въпреки няколко обвиняеми или гаранция.

Продължи
  Бързо търсене


 
6 месеца гаранция


Доставка: 5 дни
  Количка  
Количката е празна