Клавиатура - fujitsu lifebook a514

основана през 2005 г.
Лаптоп Компютър контакт Информация

fujitsu lifebook a514

  RSS for computer part Online Магазин » Лаптоп » Клавиатура » Моят профил  |  Количка за пазаруване  |  Поръчка   

[96.24€] - [187.67 лева]

Каталог на склад. 6 месеца гаранция
fujitsu lifebook a514 Описание :

fujitsu lifebook a514

QWERTY US

#1 cla-a514

Категория : Клавиатура

Симптоми на дефектен FUJITSU LIFEBOOK A514 клавиатура.

Клавиатурата може да е дефектен ако някои клавиши не работят по принцип, когато то се дължи на разлятата течност, тези клавиши са доста близо (AZES например). Освен това, когато течни потоци, обикновено е само част от клавиатура FUJITSU LIFEBOOK A514 вече не работи.

Бъдете внимателни, ако всички клавиатура вече не работи, той може да бъде само взаимно свързване се размести или когато FUJITSU LIFEBOOK A514 дънната платка има проблем.

Ако ключовете стик или потъват зло, преди да изглежда по-скоро купи ключът към премахване на механизма и да се разбере какво не е наред (да го направите внимателно).

Клавиатура за избор.

Клавиатура FUJITSU LIFEBOOK A514 съдържа препратки към гърба, че е разумно да се провери дали тези препратки са подобни си, въпреки че FUJITSU компютърен модел може да има няколко различни марки Съвместима клавиатура. Също така проверете си цвят и език като референции за същото това не означава неговия език.

Промяна на клавиатурата

В повечето случаи, един или два винта държащи клавиатурата FUJITSU LIFEBOOK A514 на гърба на компютъра FUJITSU, като всички те се подстригва над клавиатурата близо лента (пластмасова обвивка), или има на бутона за захранване, просто трябва да се бутони с отвертка, за да може да се направи (да го направя нежно) В друг случай, трябва да се премахне бутона обхват на мощността, тъй като вместо клипове, винтове.

Тогава просто трябва да Свалете с отвертка съединител за клавиатура. Внимание, не махайте конектора вертикално! Можете да повредите конектора на дънната платка и FUJITSU взаимосвързаност не го направя отново.

Преди сглобяване FUJITSU LIFEBOOK A514 тествате вашия компютър с клавиатурата излезе, че би било жалко да се види някаква следа от конфликт.

Съвети използват

Се избягва на всяка цена да имат капацитет течности до клавиатурата си или дори да яде повече от вашия компютър FUJITSU LIFEBOOK A514, също така е добре да измиете ръцете си, когато използвате клавиатурата е най- мръсни и бактериологично компютър. Същото е и в случай на болест не докосвайте, ако семейството ви да се върнете да използвате, или най-добре е да се носят ръкавици (особено за запазване на малки деца, които са малко крехки).

Необходимо е също така, че котките не възникват над космите в създаване на механизми. Накрая знаем, че децата обичат да премахнете ключове, но го направи с такава сила, че те нарушават механизма на натиск от вашия лаптоп FUJITSU

 fujitsu lifebook a514


Нов продукт.

Посетителите, който закупуват този артикул също така избиратСписък със съвместимите модели

a5i4 a5l4 as14 0werty owerty cia-a5i4 cia-a5l4 cia-a514 cla-a5i4 cla-a5l4 c1a-a5i4 c1a-a5l4 c1a-a514 cla-as14
  Бързо търсене


 
6 месеца гаранция


Доставка: 5 дни
  Количка  
Количката е празна